Endelig en til ferdig :D

Da er jeg ferdig med engelsk tentamenen. Har hatt norsk og nynorsk. Da er det bare matten igjen og den gruer jeg meg til. Nå sitter jeg og slapper av foran tven.  Kathrine (søsteren min) har fått seg blogg nå :) , her er den www.kathrine-s.blogspot.com

Nå skal jeg skrive om de jævelene (unskyld ordspråket) som har kommet på skolen vår. STUDENTENE!! , Jeg bare hater dem!. Kanskje litt tidlig å hate dem allerede men alikevell. Etter bare en dag. De henger over deg ser på hva du gjør og er skikkelig frekke. Her er et eksempel .. Dette skjedde i dag under tentamenen.
Jeg, Charlotte(www.charlottepihl.blogg.no) og Tonje skulle gå ut i mediateket og spise, så går vi forbi hun bitcha og hun stopper oss og sier  "har dere lov til å gå ut å spise?" .. Ja sier vi. Så sier hun. "får dere lov til å gå uten og spør??" det sier hun med et bitchitryne. så sier jeg " ja ?! "  med et bitchitryne tilbake. Nei vett du hva, jeg bare klarer henne ikke. Og ikke nok med det .. Jeg printet ut teksten min,. så går jeg bort for å hente den. så står det ei av den studenten. Så sier hun, Det er ikke ditt. Jo sier jeg.. så ser hun bare rart på meg. Så sier jeg Det ER mitt.. Så sier hun , da er det en til som heter wenche, så sier jeg.. Ehm.. nei det er det ikke. så gikk jeg. Så kommer hun rett bak meg og går bor til Tonje og ser på hennes pc. Så seier hun.. Åja, var det  Tonje du het. åååå jeg klikker snart. Alle lærerene skal reise til spania. Jeg kommer ikke til å overleve en hel uke med de studentene. Eller de skal være her resten av denne uken og neste. men på tirsdag i neste uke så reiser lærerene. Off nei. nok om det.

I dag er det LOST :D  jeg gleder meg noe syyykt. Det er jo litt domt at det er den siste sesongen da. Jeg slenger inn et bilde av det :


Gleder meg :D

Nå kan de være at jeg må vente tre uker til på den kosedressen. Jeg hater å vente. Nå har jeg ventet tre hele uker. Så kommer det en mail som siere at jeg må vente

Nå gleder jeg meg sååånn :p

Men nå må jeg finne meg noe å spise. Er suulten :)
Jeg blogger sikkert mer senere.
Menakkes :D

Pleier dere og se lost ? :)
Ser dere paradise hotel ? :D

- Wenche <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenchee :D

Wenchee :D

15, Stavanger

Jeg heter Wenche og blogger om livet :)

Kategorier

Arkiv

hits